Van Drie Computerzorg Brabant
ma t/m vr 9.00-18.00 -  Ringbaan West 123, 5037PA Tilburg - BEZOEK OP AFSPRAAK AUB

KLANTENSERVICE   013 - 889 3433


KLEINZAKELIJK

LAPTOP REPARATIE

PC REPARATIE

DATA HERSTEL

ONLINE SUPPORT


Computer Laptop & PC reparatie in Tilburg

Bij Van Drie Computerzorg Brabant in Tilburg bent u welkom voor een snelle en betaalbare reparatie van PC en Laptop. Wij zijn een professioneel en prettig servicebedrijf in Tilburg. Wij hebben geen computerwinkel maar bieden onze diensten aan in onze werkplaats, via Online Support en op locatie voor zowel particulieren als klein zakelijke gebruikers. Omdat wij ook regelmatig onderweg zijn is een bezoek alleen op afspraak.

Daarnaast bieden wij datarecovery en lossen wij problemen op met internet en wifi. Ook voor verkoop van laptops en PC's kunt bij ons terecht. Computers worden aan huis/bedrijf geleverd en gebruiksklaar geïnstalleerd. Neem gerust een kijkje in onze webshop.


24 uurs computer reparatie

95% van alle onderdelen hebben wij binnen één werkdag in huis. Uw computer reparatie is dan de volgende werkdag al klaar! 


Top Service

Daarnaast leveren wij top computer service zodat u snel weer probleemloos aan de slag kunt. Na een computer reparatie bieden wij gratis Online Support als service aan onze klanten op alle gebruikers-vragen. Zo bieden wij de beste computer hulp in omgeving Tilburg. Wij zorgen ervoor dat u als klant probleemloos met uw computer en randapparatuur kunt werken want daar gaat het om! Geen technisch bla bla en in begrijpelijke taal. Kijk ook even bij de spontane reacties van klanten ; )

info@v3cb.nl 

 

 

 

 


Printcartridges

Wij werken samen met Refillcolors uit Tilburg. Voor al uw printer vragen en benodigdheden. www.refillcolors.com